2013.02.12. 19:11 NikiSzabo

La Viva Mexico!

Címkék: mexikói kajálda

Aki főzni szeret, az enni is!

Lehet, hogy nem mindenkire igaz, de rám biztosan! :) Terveim szerint nem csak jó kis recepteket olvashattok majd a blogomban, hanem kedvenc helyeimet is megosztom Veletek, ahova mindenképp érdemes néha napján betérni, ha valami finomat szeretnétek enni.

Bár eredetileg egy jó kis receptet terveztem ebbe a bejegyzésbe, aktualitása miatt most mégis egy távoli konyhát ajánlok Nektek, még pedig az Arriba Taqueria-t, ahol isteni mexikóit ehettek.

És hogy miért olyan aktuális ez most? 5 éve, hogy ez a mexikói gyorskajálda megnyitotta kapuit az Oktogonon és ezen jeles alkalomból most 50% kedvezmény van a hét minden napján a különböző mexikói specialitásokra. A nagy kedvencem, a burrito napja ugyan tegnap volt, de a holnapi nap sztárját, a quesadilla-t is bátran merem ajánlani! 

Ha az Oktogon vagy a Széna tér közelében jártok és persze nem mellékesen szeretitek a mexikóit, akkor mindenképp érdemes kipróbálni!

Jó majszolást! :)

arriba.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izbalhe.blog.hu/api/trackback/id/tr105077106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása