2013.02.12. 18:27 NikiSzabo

Kezdődjön a balhé!

Címkék: recept gasztroblog

Írjak? Ne írjak?

Hónapok óta motoszkál a fejemben, hogy ha már ennyi időt szentelek az egyik legkedveltebb hobbimnak, a főzésnek, akkor ezt akár megoszthatnám a Nagy Közönsséggel is. De persze mindig van egy visszahúzó erő, jelen esetben, hogy a gasztroblogok száma lassan a megszámlalhatatlan felé közelít, ugyan minek még egy ráadás?

Aztán jobban átgondolva a dolgot elég volt csupán magamból kiindulnom, hogy imádok újabb és újabb receptek után vadászni, elolvasni több verziót az éppen kigondolt alapanyagokra, ihletet meríteni és a végén a számtalan variációból megalkotni a számomra tökéleteset.

Reményeim szerint ezzel nem vagyok egyedül és bízom benne, hogy receptjeimmel én is hozzájárulhatok majd, hogy Te is megalkothasd azt a bizonyos Tökéleteset vagy egyszerűen csak kipróbáld az én személyes kedvenceimet!

És mi ebből a tanulság? Gasztroblogból sosem elég! 

download1.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izbalhe.blog.hu/api/trackback/id/tr855076997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása